9 Jaar PASSION op de Ultimate Birthday Bash!

Dit jaar bestaat muziekformatie PASSION 9 jaar, en dat gaan we groots vieren op de PASSION Birthday Bash! Zet zaterdag 14 september 2024 in je agenda en kom naar de Maassilo in Rotterdam voor een onvergetelijk feest.

Wat kun je verwachten?

 • Top DJ’s die de heetste tracks draaien
 • Geweldige artiesten die zorgen voor een fantastische sfeer
 • Het beste van PASSION live op het podium

  Deze unieke B-day bash is een jaarlijks spektakel dat je absoluut niet mag missen. En omdat we jarig zijn, hebben we een speciale actie voor je:

  Duo Ticket Special: Normale kaarten zijn €25 per persoon, maar speciaal voor ons jubileum hebben we een *actie DUO ticket hier voor slechts €15! Hiermee krijgen twee personen toegang tot het feest (OP=OP!).

  Een perfecte gelegenheid om al je vrienden mee te nemen en samen te genieten van een geweldige dag.

  Zorg dat je erbij bent! Regel vandaag nog je kaarten hier en vier samen met ons 9 jaar PASSION. Dit wordt een feest om nooit te vergeten!
 • Locatie: Maassilo, Rotterdam
 • Datum: Zaterdag 14 september
 • Tijd: Van 23:00 uur tot 05:00 uur
 • Toegang vanaf 18 jaar (ID verplicht)
 • INFO via WhatsApp: 0629107683

PASSION live in concert

Het eerste Urban Kawina concert ooit in Nederland!

Op zondag 30 juni 2024 staat PASSION live op haar allereerste concert in de legendarische Melkweg in Amsterdam. Het belooft een historische avond te worden, waarbij de band de hele avond haar muziek live ten gehore zal brengen, uiteraard doordrenkt met ongekende passie en energie.

Maar er is meer, want die avond is er ook een speciaal voorprogramma om op te warmen. Tijdens de live show zijn diverse grote entertainers uit de urban scene te gast, die je zeker niet mag missen! Meer dan ‘dit mag je niet missen!‘ kunnen we er niet over zeggen.

Kaarten voor dit uniek concert zijn hier op de site van De Melkweg verkrijgbaar.

PASSION – Het Urban Kawina Concert
Zondag 30 juni 2024 om 19.00u
De Melkweg Amsterdam