Over

Over PASSION 

De Haagse kawinaband PASSION is met hun zelfbedachte ‘Urban Kawina’ stijl de afgelopen jaren een geheel eigen weg ingeslagen. De 15-koppige band, met Marchiano (The Voice of Holland) als een van de voorzangers, mixt kawina met diverse andere muziekstijlen op een geheel eigen wijze. De manier van spelen is hierdoor vrij uniek.

Bij PASSION komt alles aan bod: urban nummers, merengue, zouk, bachata, socca, chutney en Nederlandstalig. Zodra de band zijn plaats inneemt en zijn klanken ten gehore brengt behoort stilstaan simpelweg niet meer tot de opties.

PASSION bestaat inmiddels acht jaar en timmert hard aan de weg. De unieke en opzwepende mix van muziekgenres heeft de band geen windeieren gelegd. Het gezelschap was de afgelopen jaren op een aantal grote muziekfestivals en feesten te bewonderen, zoals Pal Mundo, 7Fest, Antilliaanse Feesten Hoogstraten, Kwaku festival, Gay Pride en Zomercarnaval. De shows waren een groot succes en ook dit jaar zal de band op verschillende podia te vinden zijn.

Ook op privé feesten zoals verjaardagen en huwelijken zorgt PASSION vrijwel elk weekend voor een heerlijke vibe. De band is te boeken via 010-2151770.

De band werkt continu aan nieuw eigen materiaal. PASSION is dus absoluut een band om scherp in de gaten te houden!